Työelämätaidot ja hyvinvointi

Tälle sivulle kokoamme eri koulutusasteiden opintoja, jotka tuottavat tietoa ja osaamista työelämätaidoista ja hyvinvointia edistävistä teemoista. Tutustu ja voit löytää sinulle sopivia opintoja! Myös ohjausalan ammattilaisena voit löytää tarjonnasta sinulle sopivia kursseja.

Opinnot

Psykologia ja työ- ja organisaatiopsykologia

Itä-Suomen yliopisto järjestää avoimen yliopiston kautta psykologian ja työ- ja organisaatiopsykologian opintoja. Pääset tutustumaan opintotarjontaan tästä:
https://www.uef.fi/fi/avoin-yliopisto-psykologian-opinnot

Vuorovaikutus työyhteisössä

Jokainen työnantaja haluaa tiimiinsä työntekijän, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot. Onneksi niitä voi kehittää! Opintojakson keskeiset teemat ovat arvostava vuorovaikutus työyhteisössä, ammatillinen käyttäytyminen, haasteelliset tilanteet työyhteisössä ja palautteen antaminen ja vastaanottaminen.

Vuorovaikutus työyhteisössä 3 op Verkko-opinnot, jotka sisältävät neljä verkossa tapahtuvaa luentokertaa. Toteutetaan seuraavan kerran syksyllä 2023.

Opiskelun ja urasuunnittelun tueksi

Löydä uusia työkaluja ja vaihtoehtoja henkilökohtaisen urasuunnittelun tueksi Karelia-amk:n avoimen ammattikorkeakoulun opinnoista.

Tunnista ja tuotteista osaamisesi 3 op Verkkokurssi, suoritetaan itsenäisesti. Toteutetaan seuraavan kerran syksyllä 2023.

Tunnista ja vahvista omia vahvuuksiasi oppijana. Tutustu erilaisiin opiskelutapoihin ja tiedonhankintaan. Opinnot ovat itsenäisesti suoritettavia verkkokursseja. Nämä opintojaksot ovat maksuttomia!

Urasuunnittelulla uutta suuntaa elämään 1 op Verkkokurssi, suoritetaan itsenäisesti.


Opiskelutaidot 1 op Kehitä taitojasi oppijana! Soveltuu kaikille eri ikäisille opiskelijoille. Verkkokurssi, suoritetaan itsenäisesti. Tutustu myös kurssin avoimeen opiskelumateriaaliin.


Tiedonhankinnan perusteet 1 op Verkkokurssi, suoritetaan itsenäisesti.