Saavutettavuusseloste

 Tämä saavutettavuusseloste koskee https://vauhtiauralle.wordpress.com -sivustoa. Pyrimme Vauhtia uralle -hankkeessa varmistamaan, että digitaaliset palvelumme toimivat saavutettavuusdirektiivin mukaisesti ja teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi. 

Tämä saavutettavuusseloste on julkaistu/päivitetty 22.3.2022. Seloste perustuu tällä hetkellä itsearvioon. 

Verkkosivusto vauhtiauralle.wordpress.com on julkaistu syyskuussa 2020, eikä se ole vielä kaikilta osin saavutettavuusvaatimusten mukainen. Suurimmat puutteet ovat sivustolla olevissa kuvissa, joista saattaa puuttua vaihtoehtoinen teksti. Lisäksi sisällön rakenteen selkeydessä ja tekstien ymmärrettävyydessä voi myös olla puutteita. Pyrimme korjaamaan edellä mainitut puutteet vuoden 2022 aikana. 

Palautetta saavutettavuudesta 

Jos haluat antaa palautetta sivuston saavutettavuudesta, lähetä sähköpostia osoitteella arto.laaninen@riveria.fi.  

Valvontaviranomainen 

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään. 

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
http://www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000